Categorieën

iDeal

SteviJa Zoetpoeder

SteviJa Zoetpoeder

Zoetstof op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. verrijkt met inuline. Hierdoor wordt het voedingsvezelgehalte verhoogd. Geschikt voor low carb en proteinedieet. Pot met 220 gram.

Meer details


6,99 € incl. Btw

Stevija

25 andere producten in dezelfde categorie:

SteviJa Zoetpoeder is stevia-extract verrijkt met inuline. Inuline is een oplosbare vezel die voorkomt in cichorei, fruit en groenten. Met het gebruik van SteviJa Zoetpoeder worden er dus vezels toegevoegd aan een gerecht, wat weer ten goede komt aan een gezonde darmflora. SteviJa Zoetpoeder is gemakkelijk doseerbaar. Eén kwart theelepel staat gelijk aan één theelepel suiker. 

 

Het zoetpoeder kunt u gebruiken tot een temperatuur van  200°C.  U kunt het poeder dan ook gebruiken voor het bakken van de heerlijkste cake, koekjes en taarten!

 

Pot met 220 gram zoetpoeder.

 

Ingrediënten:

Steviolglycosiden, inuline

 

Voedingswaarden per 100 gram:

200 kcal / 840 kJ

eiwit 0 gram

vetten 0 gram

 

Bevat per portie 1.25 kcal!

 

 

Steviaglycosiden

Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractie proces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker. 

 

Inuline

Inuline wordt gewonnen uit cichorei, een type wortel die in Nederland groeit. Na het oogsten wordt de wortel verwerkt tot een fijn wit poeder. Dit poeder heeft van nature een licht zoete smaak en is in tegenstelling tot de wortel niet meer bitter van smaak. 

 

Waarvoor kan ik SteviJa gebruiken?

 

U kunt SteviJa gebruiken in:

 

U kunt SteviJa eigenlijk overal door gebruiken. Zo kunt u het gebruiken in sausjes, koffie, thee, marinades, dressings, olie. U kunt er ook jam mee maken, of ijs, of pannenkoeken of zelfs gebak en koekjes!

 

Het zoetpoeder kunt u gebruiken tot een temperatuur van  200°C.  U kunt het poeder dan ook gebruiken voor het bakken van de heerlijkste cake, koekjes en taarten!