Categorieën

iDeal

Orthica Kalium - 100

Orthica Kalium - 100

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid. Pot met 90 tabletten. Per tablet 100 mg Kaliumcitraat.

Meer details


9,75 € incl. Btw

Orthica

12 andere producten in dezelfde categorie:

Belangrijk mineraal voor een goede vochtbalans in het lichaam. Tijdens het eiwitdeet is suppletie van kalium zinvol. Kalium komt van nature voor in de voeding. Door een tekort aan kalium kunnen klachten van spierkrampen, duizeligheid en vermoeidheid optreden. Doordat in het eiwitdieet veel voedingsmiddelen worden vervangen is een tekort aan kalium niet uitgesloten. U doet er dan ook goed aan dit supplement te nemen (2 x daags 1 tablet)

 

Eén tablet bevat 100 mg kaliumchloride.

 

Ingrediënten:
Vulstof (calciumsulfaat, microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose), kaliumchloride, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), betaïne HCl, Ascophyllum nodosumextract, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas).

 

Vrij van:
Gist, sacharose, lactose, gluten, dierlijke bestanddelen, soja, niet natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik:
De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. 
Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

 

Waarschuwing:
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 

Verpakking:
90 tabletten