Categorieën

iDeal

Dietimeal Dessert en Shakemix Vanille

Dietimeal Dessert en  Shakemix Vanille

Goed vullend proteinedessert met een lekkere frisse vanille smaak. Te gebruiken als dessert en als shake. In 1 doos zitten 7 porties. Geschikt vanaf fase 1.

Meer details


11,95 € incl. Btw

Dietimeal

19 andere producten in dezelfde categorie:

Heerlijk proteinerijk dessert in de smaak vanille! In 1 doos zitten 7 porties. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Kan als shake of als dessert of als mousse worden aangemaakt. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.

 

Ingrediënten:

Melkeiwitten, soja-eiwitten, fructose, aroma's, de verdikkingsmiddelen: guar en carregaan, zout, ant-iklonteringsmiddelen: magnesiumcarbonaat en kalium, stabilisator: kaliumfosfaat, methionine, verzachtingsmiddel: aspartaam, zuurteregelaar: natriumcitraat, kleurstoffen: tartrazine en rode cochenille.

 

Voedingswaarde per portie:

89 kcal

Eiwitten 20 g

Koolhydraten 3.3 g

Vetten 0.3 g

Voedingsvezels 0.5 g

Natrium 180 mg

Kalium 228 mg

 

Bereidingswijze:

Voor een shake gebruikt u 220 ml (ijs)koud water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding nog 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast.

Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.