Categorieën

iDeal

Dietimeal Omelet Fijne Kruiden

Dietimeal Omelet Fijne Kruiden

Proteinerijke omelet met fijne kruiden van Dietimeal. 7 porties per doos. Geschikt vanaf fase 1.

Meer details


11,95 € incl. Btw

Dietimeal

6 andere producten in dezelfde categorie:

Heerlijke proteinerijke omelet verrijkt met Provençaalse tuinkruiden. Ideaal voor ontbijt, lunch of diner. Ook lekker om mee te nemen in uw lunchbox! In 1 doos zitten 7 porties. Te gebruiken vanaf fase 1.

 

Ingrediënten:

Ei en gedroogd eiwit, melkeiwitten, zout, aroma’s, peper en kruiden, kleurstof : riboflavine-oranje geel, antiklontermiddel : colloïdaal silicium, Vitaminen C, PP, E, B5, B6, B2, B1, A, Foliumzuur, B12, Biotine.

 

Voedingswaarde per sachet:

95 Kcal

Eiwitten 20 g

Koolhydraten 1.4 g

Vetten 3.3 g

Natrium 127 mg

Calcium 39 mg

 

Bereidingswijze:

Neem 120 ml koud water in de shaker of mengkom. Giet de inhoud van het zakje erin. Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden of mixen. Neem een pan met antiaanbaklaag, strijk deze in met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze. Giet het beslag in de pan en laten bakken langs 1 zijde op een warm vuur, u kunt de omelet langs 2 kanten bakken maar dit is niet noodzakelijk.

Tip U kunt voor de omelet de toegestane groenten zoals tomaten, courgettes, champignons, paprika en kruiden zoals bieslook, basilicum, oregano gebruiken. Bak de omelet dan niet langs 2 zijden. Ook kunt u Zwitserse strooikaas over de omelet strooien. De omelet kan ook koud gegeten worden, snij ze in stukjes en eet ze met een rauwkostsalade.