Categorieën

iDeal

Oh Yeah Bar - Chocolate Brownie

Oh Yeah Bar - Chocolate Brownie

Superlekkere low carb en proteinerijke reep van 60 gram in een superheerlijke smaak chocolade brownie. Met maar liefst 22 gram eiwit en maar 3 gram netto koolhydraten per reep! 

Meer details


2,05 € incl. Btw

Oh Yeah One

Beschikbaarheid: Dit product is niet langer op voorraad


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Superlekkere low carb en proteinerijke reep van 60 gram met maar liefst 21 gram eiwit en maar 3 gram netto koolhydraten per reep! 


Door het hoge proteinegehalte en het lage koolhydraatgehalte past deze reep perfect in het proteinedieet (vanaf fase 1 als maaltijd) en in het low carb dieet!


Voedingswaarde per reep van 60 gram:

210kcal

eiwit 21 gram

koolhydraten totaal 14 gram

waarvan polyolen 11 gram 

waarvan suikers 1 gram

vezels 10 gram

vet 7 gram


Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De hoeveelheid netto koolhydraten in dit product is 3 gram per reep van 60 gram.Inhoud: 60 gram.Ingrediënten:

Proteïnemix (ohyeah! Mengsel bestaande uit wei-eiwit isolaat, melkproteïne isolaat), isomalto-oligosacchariden (prebiotische vezels), maltitol, glycerine, zonnebloempitten boter, palmpitolie, soja-eiwitisolaat, cacaomassa, cacaopoeder (verwerkt met alkali ), natuurlijke smaakstoffen en kunstmatige smaakstoffen, sojalecithine (emulgator), cacaoboter, zout, tapiocazetmeel en sucralose.
Allergie-informatie: Dit product bevat melk en soja.