Categorieën

iDeal

Modifast Protiplus Pudding Vanille

Modifast Protiplus Pudding Vanille

Protiplus pudding in de smaak vanille. Bevat ongeveer 12 porties per bus, 1 portie is 1 volledige maaltijd. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 1!

Meer details


25,95 € incl. Btw

Modifast

21 andere producten in dezelfde categorie:

Heerlijke pudding in de smaak vanille! Uit 1 bus krijgt u ongeveer 12 porties, 1 portie is 1 maaltijd en toegestaan vanaf de beginfase van het Modifast Protiplus dieet.
 
Door het eiwitgehalte en het lage koolhydraatgehalte ook geschikt voor in het algemene proteinedieet! 1 pudding is dan 1 maaltijd, te gebruiken vanaf fase 1.
 
Modifast presenteert een nieuwe uiterst effectieve afslankmethode: ProtiPlus.
Door 3 dagen streng te lijnen af te wisselen met minder strenge dagen is het goed vol te houden en wordt een JoJo effect voorkomen. Bovendien bevatten de producten veel eiwitten waardoor het hongergevoel sterk verminderd wordt.
Met de ProtiPlus 3.2.2.-methode wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl je in het weekend weer normaal (licht) kunt eten. Kies deze dagen bijvoorkeur voor maaltijden met weinig vetten en weinig koolhydraten. 
 
ProtiPlus: óók bruikbaar zonder de 3.2.2-methode Dankzij hun unieke samenstelling zijn de ProtiPlus-producten ook goed bruikbaar binnen een ander eiwitrijk voedingsprogramma.
 
Totaal koolhydraten13,1 gr per portie
Eiwit:17,1 gr per portie
Energie:149 kcal per portie
Vet:1,4 gr per portie
Inhoud:540 gram / 12 porties
 
 

Zie voor het weekschema Protiplus:

Vrouw

Man

 

Klik hier voor meer informatie over Modifast Protiplus.