Categorieën

iDeal

Modifast Intensive Totaal Pakket

Modifast Intensive Totaal Pakket

Totaal Pakket Modifast Intensive maaltijden, voldoende voor 4 weken volgens het schema van Modifast Intensive. U gebruikt 2 weken lang Fase A en 2 weken lang Fase B. 

Meer details


147,50 € incl. Btw

Modifast Intensive pakket

13 andere producten in dezelfde categorie:

Een compleet & voordelig pakket!

 

U ontvangt in totaal 63 maaltijden, voldoende voor 2 weken fase A (3 maaltijden Intensive per dag) en 2 weken fase B (1 week 2 maaltijden Intensive per dag en 1 week 1 maaltijd Intensive per dag)

 

Modifast Intensive is zeer eenvoudig en praktisch in het gebruik. Met 3 zakjes Modifast Intensive per dag vervang je het ontbijt, de lunch en het avondmaal. Je hebt de keus uit shakes, muesli's en puddingen. De zakjes zijn makkelijk te bereiden met alleen water.


Samen leveren de 3 maaltijden Modifast Intensive slechts 500kcal. Door gebruik van maaltijden van het intensive programma krijg je alle vitaminen, spoorelementen, mineralen en eiwitten die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven.

 

In dit pakket zit:

 

  • 1 schudbeker Modifast
  • 1 x maaltijdmuesli appel-kaneel
  • 1 x milkshake aardbei
  • 1 x milkshake vanille
  • 1 x millkshake banaan
  • 1 x milkshake chocolade
  • 1 x pudding vanille
  • 1 x pudding chocolade

 

 

Naast deze producten eet je je groente en drink je voldoende. Fruit is in deze tijd niet geschikt vanwege de vruchtensuikers die er in zitten. Vanaf week 3 (fase B) mag je rustig aan opbouwen naar 1 portie fruit op een dag, naast een evenwichtige maaltijd.

 

Fase

Duur (in totaal 4 weken)

Wat eet je?

A

2 weken

3 maaltijden Intensive per dag (pudding of shake)

B

1 week

2 maaltijden Intensive per dag (pudding of shake) en 1 lichte warme   maaltijd

1 week

1 maaltijd Intensive per dag en 1 lichte lunch en 1 warme maaltijd en   1 portie fruit

 

Heeft u liever een andere smaak in dit pakket? Dat kan! Zo kunt u voordelig een pakket samenstellen naar uw eigen voorkeur!

 

Geef in het opmerkingen veld aan welke smaak u wilt vervangen en geef daarbij aan welke smaak u wilt ontvangen. U kunt de milkshakes en de puddingen en muesli onderling vervangen.

U ontvangt dan dus altijd 7 dozen met uw favoriete smaken!

 

U kunt kiezen uit:

Muesli : appel-kaneel

Milkshake : aardbei, banaan, chocolade, vanille

Pudding : caramel, chocolade, vanille

 

U kunt dus ook alleen voor milkshakes kiezen!

 

Let op: mocht er uit het mixpakket wat u zelf kiest toch onverhoopt 1 smaak niet op voorraad zijn, dan vullen wij dat aan met een smaak die u ook heeft gekozen in de mix.