Categorieën

iDeal

Mix Shake en Desserts 1

Mix Shake en Desserts 1

Peer Chocolade - Chocolade - Abrikoos - Banaan - Chocolade Puur - Mokka - Caramel

Meer details


10,50 € incl. Btw

MixSD-01

27 andere producten in dezelfde categorie:

Toe aan wat variatie? In dit doosje vind je 7 verschillende "desserts". Je kunt ze ook gebruiken als ontbijt of middagmaaltijd of als de extra maaltijd (4de of 5de maaltijd)

 

In dit doosje zitten 7 verschillende gerechten, geschikt vanaf Fase 1 van het proteinedieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.

 

Inhoud:

- dessert / shakemix Peer-chocolade

- dessert / shakemix abrikoos

- dessert / shakemix banaan

- dessert / shakemix puur

- dessert / shakemix caramel

- dessert / shakemix chocolade

- dessert / shakemix mokka

 

Al deze desserts bevatten minder dan 3G netto koolhydraten per portie! U kunt de desserts ook gebruiken als shake door net wat meer water toe te voegen!

 

Dessert Peer-Chocolade:

Bereiding:

Voor een shake gebruikt u 220 ml (ijs)koud water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding nog 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast.

Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip: Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.

 

Voedingswaarde per portie:

90 kcal

Eiwitten 18 g

Koolhydraten 2.8 g

Vetten 0.8 g

Voedingsvezels 1.4 g

Natrium 191 mg

Kalium 179 mg

 

Dessert Abrikoos:

Bereiding:

Voor een shake gebruikt u 220 ml water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast.
Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.

 

Voedingswaarde per portie:

98 kcal

Eiwitten 18 g

Koolhydraten 2.7 g

Waarvan suikers 0.2 g

Vetten 1.5 g

Voedingsvezels 1.2 g

Calcium 255 mg

Natrium 153 mg

Kalium 191 mg

 

Dessert Banaan

Bereiding:

Voor een shake gebruikt u 220 ml water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast. Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.

 

Voedingswaarde per portie:

95 kcal
Eiwitten 18 g
Koolhydraten 2.3 g
Waarvan suikers 1.2 g
Vetten 1.2 g
Voedingsvezels 0.6 g
Natrium 61 mg
Kalium 14 mg

 

Dessert Chocolade Puur

Bereiding:

Voor een mousse: Giet de inhoud van een zakje in shaker. Voeg 170 ml. koud water toe. Goed schudden of met klopper mengen tot een homogene massa. Laat enkele minuten rusten.

Voor een shake: Gebruik 190-210 ml koud water. Goed schudden!

Voedingswaarde per portie:

Energie 96 kcal

eiwit 18 gram

koolhydraten 3.1 gram

waarvan suikers 1.2 gram

vetten 0.5 gram

 

Dessert Caramel

Bereidingswijze:

Voor een shake gebruikt u 220 ml water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast. Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.

 

Voedingswaarde per portie:

95 kcal
Eiwitten 18 g
Koolhydraten 2.6 g
waarvan suikers 1.2 g
Vetten 1.3 g
Voedingsvezels 0.6 g
 
Dessert Chocolade

Bereiding:

Voor een shake gebruikt u 220 ml (ijs)koud water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding nog 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast.

Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip: Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.

 

Voedingswaarde per portie:

81 kcal

Eiwitten 15 g

Koolhydraten 3.0 g

waarvan suikers 1.6 g

Vetten 1.6 g

Voedingsvezels 1.4 g

Natrium 158 mg

Kalium 160 mg

 

Dessert Mokka:

Bereiding:

Voor een shake gebruikt u 220 ml (ijs)koud water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding nog 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast.

Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip: Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.

 

Voedingswaarde per portie:

86 kcal
Eiwitten 18 g
Koolhydraten 1.8 g
Vetten 0.5 g
Voedingsvezels 0.5 g
Natrium 132 mg
Kalium 151 mg