Categorieën

iDeal

XL-S Koolhydratenblokker

XL-S Koolhydratenblokker

Vermindert de calorieopname uit koolhydraten. Bij gewichtscontrole en het voorkomen en behandelen van obesitas. Kan de opname van koolhydraten met 66% verminderen! Verpakking met 60 tabletten.

Meer details


29,95 € incl. Btw

XL-S

Customers who bought this product also bought...

 

Vermindert de opname van koolhydraten uit voeding tot 66%!

XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een gepatenteerd glycoproteïnecomplex (PhaseLite) dat de absorptie van koolhydraten helpt te verminderen.

PhaseLite wordt gemaakt van GGO-vrije bonen en is dus een 100% natuurlijk product. De efficiëntie van de producten is klinisch bewezen en er zijn bij het product geen nevenwerkingen gekend.

De werkzaamheid van XLS Medical Koolhydraten Blokker is in talrijke klinische studies bewezen:

XLS Medical Koolhydraten Blokker vermindert (bij een standaard maaltijd van 600 calorieën) de absorptie van koolhydraten met 66%!

 



 

Gebruik

 

Voor elke hoofdmaaltijd met vloeistof innemen. Neem niet meer dan 6 tabletten per dag in.

Gewicht verliezen: neem 2-3 tabletten in voor elke maaltijd. Bij een maaltijd met veel koolhydraten neem 3 tabletten in.

Gewichtstoename vermijden nadat u uw streefgewicht hebt bereikt en een algemeen welzijnsgevoel behouden: Neem 1-2 tabletten in voor elke maaltijd. Bij veel koolhydraten neem 2 tabletten in bij een maaltijd.

 

Ean: 8710537708127