Categorieën

iDeal

Damhert Jam Aardbei Framboos

Damhert Jam Aardbei Framboos

Jam gezoet met de natuurlijke suikervervanger tagatose. Bevat 70% minder kcal dan een gewone jam. Levert per portie 3 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 2.

Meer details


2,59 € incl. Btw

Damhert

Heerlijke fruitspread in de smaak Aardbei-Framboos. 100% fruit - als broodbeleg of in desserts. Licht en onweerstaanbaar lekker! Bevat maar liefst 70% minder kcal in vergelijking met een gewone jam. Dit product bevat tagatose. Tagatose is een natuurlijke, laag calorische suiker die uitermatie geschikt is voor iedereen die suiker wil of moet beperken

Geschikt voor mensen die op gewicht willen blijven en op hun suikerinname willen letten.

Ook geschikt vanaf Fase 2 van het proteinedieet of het koolhydraatarm dieet.

 

Ingrediënten:

aardbeien (28%), frambozen (22%), tagatose (24%), vezel: dextrine van tarwe, zuurteregelaar: citroenzuur, geleermiddel: pectine. Bereid met 50g fruit per 100g. Totaal gehalte aan suikers: 47g per 100g. Dit product bevat natuurlijke suikers van de vruchten.

 

Bevat per portie 3.3 gram netto koolhydraten!

 

Voedingswaarde per portie:

14 kcal

eiwit 0.09 gram

koolhydraten totaal 6.9 gram

waarvan suikers 0.8 gram

waarvan tagatose 3.6 gram

vet 0.03 gram

 

 

Tagatose

Dit product bevat tagatose. Tagatose wordt verkregen vanuit lactose (melksuiker) en is  van nature ook aanwezig in bepaalde zuivel- en fruitsoorten.

Tagatose is een natuurlijke, laag calorische suiker die uitermate geschikt is voor iedereen die suiker wil of moet beperken. De zoetstof Tagatose heeft een zeer lage caloriewaarde. In sommige van de Tagatose-producten ligt de caloriewaarde zelfs tot 70 procent lager dan bij een vergelijkbaar product met suiker. Je kunt dus gerust spreken van een revolutionaire lightsuiker. Toch smaakt Tagatose even lekker of zelfs nog lekkerder dan de suiker die we al jaren gebruiken.

 

De voordelen van tagatose:

  • Met een glycemische index van 2 is Tagatose geschikt voor diabeten type I & II
  • Puur natuur! Gewonnen uit lactose, dat we terugvinden in zuivelproducten (Let op! Het eindproduct bevat geen sporen meer van lactose en is dus 100% lactosevrij).
  • Een vlotte darmwerking wordt gestimuleerd.
  • Een caloriewaarde van slechts 1,5 kcal/g. Bij gewone suiker is dit 4 kcal/g.
  • Lekker van smaak, vergelijkbaar met die van echte suiker.