Categorieën

iDeal

Afvallen & op gewicht blijven!

Wij bieden een groot assortiment aan producten aan, voor ieder wat wils.  In onze praktijken willen we je hier zo goed mogelijk bij steunen en het afvallen zo plezier mogelijk maken. Je kunt in onze praktijk met een medisch gecertificeerde weegschaal een body-analyse krijgen die naast je gewicht ook vet%, vocht%, spiermassa en buikvet% meet. Op deze manier krijg je een goed beeld van je vorderingen!

Je kunt het natuurlijk ook op eigen kracht doen, zonder begeleiding. Begeleiding is niet verplicht! Je kunt met al je vragen over het dieet gerust e-mailen met ons. Wij bieden deze online dieetbegeleiding aan als extra service.


Wanneer je eenmaal je gewenste streefgewicht hebt bereikt, zullen wij je blijven ondersteunen in het aanleren van een nieuw en gezond eet- en beweegpatroon. Het dieet is namelijk de eerste stap, de tweede stap is het aanleren van een gezond voedingspatroon. Ons steven is ervoor te zorgen dat geen van onze cliënten terugvalt in zijn oude eetpatroon en weer het jojo-effect krijgt!

 

 

Begeleiding

 

Blijf op Gewicht biedt je professionele begeleiding bij het volgen en volhouden van je dieet en het aanpassen van je (nieuwe) levensstijl. Onze diëtisten zijn allen HBO gekwalificeerd en zijn erkende diëtisten. Allen zijn ze ingeschreven in het kwaliteitsregister en hebben ze jarenlange ervaring met het begeleiden van diverse diëten en het aanpassen van levensstijl. Zij weten precies hoe jij het beste je voeding kunt aanpassen en kunnen een op maat gesneden plan opstellen, rekening houdend met jouw wensen! Je dieet hoeft namelijk geen obsessie worden, het moet wel leuk en lekker en bovenal: om vol te houden blijven!

 

 

Een op maat gemaakt plan!

Samen met jou wordt een realistisch streefgewicht bepaald en de periode die nodig is om dit streefgewicht te behalen. Dit verschilt per persoon. Op basis van jouw doel wordt een op maat programma voor je samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met je voorkeuren en je wensen. Wij streven er naar om, eenmaal op je streefgewicht aangekomen, je te blijven ondersteunen bij het behouden hiervan. Wij helpen je met het aanleren van nieuwe eetgewoonten zodat je niet terugvalt in je oude gewoonten. Gun jezelf dit en neem hiervoor ook echt de tijd! Persoonlijke begeleiding en advies op maat

Dit zijn 2 zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Een dieet volgen is al moeilijk genoeg. Enige hulp daarin is mooi meegenomen. Of je nu wilt starten met het proteinedieet, met een low carb dieet, een low calorie dieet of voor als je al wat enige tijd bezig bent met je dieet, wij helpen je graag verder op weg! Wij coachen je met passie en zorg naar een nieuw eetpatroon en begeleiden bij het volhouden hiervan.

 

Elk dieet is geheel op maat voor jouw wensen, persoonlijke voorkeuren en eisen samen te stellen. Advies hierin is echter geen overbodige luxe. Daarnaast is persoonlijke begeleiding tijdens je dieet een aanrader!


Onze diëtisten bieden op alle fronten advies en begeleiding. Wil je:

 

- Weten welk dieet het beste bij je past en hoe dit werkt

- Weten hoe het dieet er voor jou uit kan zien (je hoeft niet alles te vervangen!)

- Weten wat een gezond gewicht is voor jou

- Weten wat je vet% is en wat je streefwaarde hiervan is

- Informatie over de verschillende fasen van het proteinedieet of het lowcarb dieet: hoe werken ze, hoe lang duren ze, wat kan ik eten etc.

- Weten hoe een koolhydraatarme voeding er uit kan zien

- Informatie over de producten: gebruik, keuze, bereidingswijze en voedingswaarde

- Informatie over alle producten die er zijn

- Weten hoe de producten eruit zien

- Weten hoe je je voeding op de lange termijn kunt aanpassen

- Weten hoe je je bereikte resultaat kunt volhouden

 
 
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht!
 
Je kunt ons al je vragen via de mail stellen via webshop@blijfopgewicht.nl
 
 
Je kunt er ook voor kiezen om onder begeleiding te komen in onze praktijken. Wij maken dan een advies op maat voor je en adviseren welke voeding het beste bij jou past! 
 
Heb je behoefte aan persoonlijk contact en begeleiding in onze praktijken?
Neem dan contact op via info@dieetadvisering.nl !
 
De consulten in onze praktijken komen voor vergoeding bij de zorgverzekeraars in aanmerking indien je bent verwezen door een arts. Onze diëtisten hebben contracten met alle zorgverzekeraars.
 
Wij staan voor je klaar!
 
 

Waarom een proteïnedieet of een koolhydraatarm dieet?

Eiwit is een belangrijke bouwstof voor ons lichaam. Koolhydraten zijn dat ook. Bij een klassiek dieet (caloriebeperkt) verminderen we de inname van voedsel (we eten minder) De verhouding tussen vetten, eiwitten en vetten blijft hetzelfde. Je lichaam krijgt dus minder voeding (brandstof) waardoor de energieverbranding op een laag pitje wordt gezet. Het gevolg hiervan is dat je steeds minder moet gaan eten om af te vallen, met als gevolg het bekende jojo-effect!

In een eiwitdieet of een koolhydraatarm dieet worden er in verhouding meer eiwitten dan koolhydraten opgenomen. Hierdoor wordt de vetverbranding gestimuleerd en verliest u dus opgeslagen vetreserve’s.  Gunstig bijeffect is dat de bloedsuikerspiegel constant blijft, waardoor er minder hongerdips zijn. De spieren blijven hun brandstof krijgen en je voelt je energiek en fit. De calorieverbranding blijft door bescherming van de spiermassa op een constant nivo en daalt dus niet zoals we zien bij crashdiëten! Bij een crashdieet vindt er veelal verlies van spiermassa plaats. Met een eiwitdieet of een koolhydraatarm dieet is er door behoud van de spiermassa en het verbrandingsnivo dan ook geen kans op het jojo-effect. Nog een voordeel: caloriën tellen is niet nodig!

 

De producten van Blijf op Gewicht bevatten de juiste hoeveelheden eiwitten en koolhydraten om gunstig af te vallen of op gewicht te blijven nadat je eenmaal op streefgewicht bent gekomen.

 

De producten in onze webshop bevatten allen een hoogwaardige kwaliteit eiwit, veel meer dan u voor elkaar zou krijgen met gewone voedingsmiddelen.

 

Het dieet streng?

Nee! Dat hoeft echt niet! Je kunt er voor kiezen om in de eerste instantie je gehele voeding te vervangen, maar ook alleen een aantal voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld door het nemen van de koolhydraatarme broodmixen of de koolhydraatarme pasta's en rijst en tortilla's. Ook op deze manier kun je afvallen!

Mogelijkheden genoeg om je voeding aan te passen op een voor jou zo geschikt mogelijke manier en naar jouw eigen wensen en voorkeuren!

Laat je verrassen door de mogelijkheden die er zijn!

Ons streven is om nieuwe eetgewoonten aan te leren zodat je niet terugvalt in je oude eetgewoonten. Het uiteindelijke doel na het behalen van je streefgewicht is om stapsgewijs weer gewone voedingsproducten te gaan gebruiken.