Categorieën

iDeal

Retourmogelijkheden

 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Houdt u echter rekening met eventuele uitsluitingen van het retourrecht. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier: 

Download het modelformulier voor herroeping

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Ons retouradres is:

Blijfopgewicht.nl

Suze Groeneweglaan 94

4385 KP Vlissingen

 

Let op:

Indien u uit een verpakking / doosje een aantal sachets wel gebruikt en de overige sachets retourneert, dan komt dit helaas niet voor retourrecht in aanmerking. De hele verpakking dient dan terug te worden gestuurd.

Producten met een beperkte houdbaarheid zijn helaas uitgesloten van retourrecht / herroepingsrecht. Hier vallen sommige broodproducten en de verse tortilla's, wraps en pizza's onder. Deze kunnen (soms) helaas niet retour worden genomen. 

Neem bij vragen contact op met onze webshop op webshop@blijfopgewicht.nl om vervelende misverstanden te voorkomen!