Categorieën

iDeal

Sukrin Broodmix Koolhydraatarm - 1 kg zak

Sukrin Broodmix Koolhydraatarm - 1 kg zak

Heerlijk low carb broodmix met zonnebloem- en pompoenpitten, bevat per sneetje 1 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 1. Vrij van lactose, gluten, soja, suiker. Voordeelzak van 1 kg.

Meer details


21,95 € incl. Btw

Sukrin

30 andere producten in dezelfde categorie:

Heerlijk glutenvrij superfood broodmix, met maar 1 koolhydraat per snede! De ingrediënten van dit krachtige brood worden zorgvuldig geselecteerd om te zorgen dat het gegarandeerd glutenvrij is.

De mix bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of toevoegingen. 

Door de samenstelling is de broodmix is uitermate geschikt voor mensen die een speciaal dieet volgen of mensen die simpelweg beter proberen te eten. Het brood is geschikt voor mensen die een koolhydraat-arm of glutenvrij dieet volgen. En omdat het brood geen gist bevat is het geschikt voor mensen met Candida. Daarnaast kan de broodmix ook prima gegeten worden door vegetariërs. De koolhydraat-arme broodmix bevat ei. 

Het brood is heel makkelijk te maken want je hoeft niet te kneden. Je hoeft alleen water toe te voegen en met een garde door te roeren.
Door de heerlijke smaak en textuur kun je dit brood voor zowel sandwiches als bij soep gebruiken.

 

Geschikt in het low carb dieet en vanaf fase 1 van het proteinedieet.

 

Inhoud: 1000 gram, dat is voldoende voor een 4 broden van ongeveer 530 gram.

 

 

 

Voedingswaarden

Per 100 gram

Per portie van 40 gram (1 sneetje)

Energie (kJ)

605

242

Energie (kcal)

145

58

Vetten

8,4 g

3,4 g

-wv.verzadigd

1,4 g

0,6 g

Koolhydraten

2,5 g

1,0 g

-wv.suikers

0,0 g

0,0 g

Voedingsvezels

21,2 g

8,5 g

Eiwitten

8,7 g

3,5 g

Zout

1,00 g

0,40 g

 

Ingrediënten:

Zaden en pitten (Psyllium, zonnebloem, sesam, pompoen en vlas), vezels (van suikerbiet, chichorei en erwten),Sukrin Fiberfin (resistent maiszetmeel), eipoeder, erwtproteïne, Sukrin (erythritol), mineraal zout (sodium- en kaliumchloride), rijsmiddelen (bicarbonaat, glucono delta-lactone). 

 

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 175 °C. Doe de mix in een kom en voeg 300ml water toe. Meng de mix met een garde/klopper en wacht 3-5 minuten. Verdeel het deeg in de bijgevoegde aluminium vorm of maak een bal en plaats deze op een bakplaat met bakpapier. Tip: gebruik natte handen. Strooi er eventueel nog zonnebloem- en/of pompoenpitten overheen. Bak het brood in ca. 70 min. Zodra het brood klaar is, deze uit de vorm verwijderen en niet afgedekt laten afkoelen op een rooster. Na afkoelen kan het brood in de koelkast nog 4-5 dagen bewaard worden.

Het brood blijft het langste vers als u het in een zakje in de koelkast bewaart.

Tips:
U kunt eventueel fijngesneden zongedroogde tomaten, 
olijven en gedroogde kruiden aan het deeg toevoegen alvorens het te 
bakken
Voor een krokanter korstje, kunt u de sneetjes roosteren.