Categorieën

iDeal

Chia Seeds Mattisson - 250 gram

Chia Seeds Mattisson - 250 gram

Chia zaad is bijzonder rijk aan calcium, ijzer, magnesium, omega 3 vetzuren en vezels en past perfect in elk voedingspatroon. Het ondersteunt de stoelgang, hart- en bloedvaten, gewrichten en geeft energie.

Meer details


6,15 € incl. Btw

Mattisson

Het Chia zaad behoort tot het zogenaamde Superfood. De zaden zijn bijzonder rijk aan Calcium, IJzer, Magnesium, Omega’s, vezels en past perfect in een gevarieerd voedingspatroon.


De Chia plant is afkomstig uit Midden Amerika en men is daar al eeuwen lang bekend met de goede eigenschappen van het zaad.


Chia ondersteunt de stoelgang, hart- en bloedvaten, gewrichten en geeft energie. U kunt de zaden gebruiken in de yoghurt, smoothies, havermout, muesli’s maar ook in salades.

 

Geen enkele andere plantaardige bron bevat zoveel Omega 3 vetzuren als het Chia zaad. Omega-3 vetzuren zijn meervoudige onverzadigde vetzuren die voor het menselijke lichaam van levensbelang zijn. Essentiële vetzuren kunnen niet door het lichaam aangemaakt worden, zodat ze via de voeding ingenomen moeten worden. Daarnaast bevat chiazaad eiwitten, calcium, fosfor, magnesium, kalium, ijzer, zink en koper.

 

Chia zaden zijn een geheel natuurlijk supplement om af te vallen. Omdat het tot 9 keer zijn lichaamsgewicht aan water kan opnemen, zorgen ze lange tijd voor een verzadigd gevoel. Chia zaad vormt na inname een soort gel in de maag en vertraagt zo de omzetting van koolhydraten naar suikers. Het hoge gehalte aan vezels verbetert de stoelgang en dit helpt bij het kwijtraken van overtollige kilo’s. Chia zaad levert veel energie en bouwstoffen in de vorm van eiwitten waardoor men minder hoeft te eten en goed kan blijven presteren.

 

Aanbevolen gebruik: 1-3 maal daags 1-2 eetlepels Chia Seeds gebruiken in muesli, yoghurt, salade, brood en/of soep.


Inhoud: 250 gram
Dit product is glutenvrij.


Ingrediënten: Chia zaden


Aanvullende productinformatie: Dit product is geen vervanging van een gevarieerd voedingspatroon en gezonde levensstijl.


Koel, droog en afgesloten bewaren.

 

Voedingswaarde per eetlepel: 25 kcal, 3g vet, waarvan 2.5 gram onverzadigd vet, 0 gram koolhydraten