Categorieën

iDeal

Atkins Chocolade Hazelnoot Crisp Reep

Atkins Chocolade Hazelnoot Crisp Reep

Een heerlijke reep te gebruiken als tussendoortje in alle fasen van het Atkins dieet. Een royale chocolade buitenkant met stukjes hazelnoot van binnen. Ook te gebruiken in het proteinedieet vanaf fase 1 als tussendoortje. 

Meer details


1,70 € incl. Btw

Atkins

De advantage repen van Atkins zijn geschikt als tussendoortje in het Atkins dieet. Een royale chocolade buitenkant en een smeuige binnenkant met stukjes hazelnoot zorgen bij deze reep voor een lekkere combinatie.

Levert per reep 3.1 gram netto koolhydraten.

 

Door de hoeveelheid eiwitten en lage hoeveelheid koolhydraten (polyolen worden in het lichaam niet of nauwlijks opgenomen!) kan deze reep ook gebruikt worden in het eiwitdieet en het low carb dieet vanaf fase 1. In dat geval telt 1 reep als 1 maaltijd.

 

Inhoud: 37 gram

 

Voedingswaarden per 100 gram:

472 kcal

eiwit 19 gram

Totaal koolhydraten 31.5 gram

waarvan suikers 4.6 gram

waarvan polyolen 23.1 gram

vetten 32 gram

waarvan verzadigd 9.8 gram

vezels 11 gram

 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De netto koolhydraten in dit product zijn 1.15 gram per reep van 37 gram.

 

Ingrediënten:

bevochtigingsmiddel (glycerol), sojaeiwit, vulstof (polydextrose), gelatine hydrolysaat, cacaomassa, zoetstoffen (maltitol, sucralose), melkeiwit, hazelnootmeel 5%, zonnebloemolie, palmvet, verdikkingsmiddel (acaciagom), cacaoboter, rijstebloem, melkvet, aroma's, emulgator (soja-lecithine), gerstemoutextract, zout.