Categorieën

iDeal

Atkins Er zijn 29 producten.

Atkins
Wat is Atkins?

Atkins is een voedingsstrategie voor gewichtsbeheersing en een betere gezondheid gebaseerd op een koolhydraatbeperkte voeding. Deze voedingsstrategie benadrukt voedzame koolhydraten als onderdeel van een uitgebalanceerd maaltijdplan dat verschillende eiwitten en goede vetten bevat, terwijl de hoeveelheid koolhydraten die het meeste invloed op de bloedsuiker hebben, wordt beperkt. Volg de verschillende fasen en u ontdekt vanzelf uw persoonlijke niveau van koolhydraatconsumptie. Onder dat niveau valt u af en boven dat niveau komt u aan.

Fase 1: Inductie

Beperk de koolhydraatconsumptie tot 20 gram per dag, en haal koolhydraten in de eerste plaats uit salades en andere niet-zetmeelhoudende groente. Zie hiervoor de lijst van toegestane groenten van het proteinedieet. Deze lijst komt overeen met het Atkinsdieet!

Fase 2: Voortgezet gewichtsverlies (VG)

Voeg koolhydraten toe in de vorm van voedzame en vezelrijke levensmiddelen, door in de eerste week 25 gram per dag te gaan eten, in de daaropvolgende week 30 gram per dag enzovoorts tot u niet meer afvalt. Dan trekt u 5 gram koolhydraten van uw dagelijkse consumptie af zodat u rustig doorgaat met afvallen.

Fase 3: Pre-handhaving

Maak de overgang van afvallen naar op gewicht blijven door elke week uw koolhydraatconsumptie in stappen van 10 gram te verhogen zolang u heel langzaam blijft afvallen.

Fase 4: Levenslange handhaving

Kies uit een gevarieerd assortiment levensmiddelen, maar houd uw koolhydraatconsumptie in de gaten om te garanderen dat u op gewicht blijft en u goed blijft voelen. Deze levenswijze is de basis voor een levenslange betere gezondheid.