Categorieën

iDeal

SuikervervangersEr zijn 26 producten.

Suikervervangers
Wij verkopen naast de bekende merken als Candarel ook diverse natuurlijke zoetstoffen. Deze natuurlijke zoetstoffen smaken als suiker en zien er ook zo uit. Ze leveren geen calorieën en koolhydraten, geven geen nare bijsmaak zoals sommige andere zoetstoffen dat wel kunnen geven en passen ook perfect in het koolhydraatarm en proteïnedieet.

De zoetstoffen van Damhert zijn op basis van Tagatose, een natuurlijke suikervervanger die uit melk wordt gewonnen. Calorie en koolhydraatvrij. Ook geschikt om mee te bakken. Verkrijgbaar in pakken maar ook in handige sticks.

Sukrin heeft 3 soorten. De gewone Sukrin is ideaal als tafelzoetstof door koffie of thee of door desserts.
Sukrin:1 is bestand tegen hoge temperaturen en dus ideaal om mee te bakken. Sukrin+ heeft de dubbele zoetkracht van Sukrin waardoor je er minder van nodig hebt en is ook ideaal om mee te bakken.
Ook Sukrin is bij ons verkrijgbaar in handige sticks voor in koffie of thee.

Let op: de natuurlijke zoetstoffen zijn op basis van erythritol. Dit is een polyol wat niet meetelt in het aantal koolhydraten omdat deze niet tot nauwelijks wordt opgenomen door het lichaam maar wel de smaak van suiker geeft. Het aantal netto koolhydraten valt van deze producten dan ook bijzonder laag uit!